Menu Sluiten
Service

Interieuradvies

Wij zijn er natuurlijk altijd om U advies te geven als het gaat om meubelen, verlichting of decoraties. Maar wij staan ook voor U klaar als U geholpen wilt worden met een nieuwe inrichting of indeling van Uw interieur. We maken dan samen een plan en U bepaalt wat en wanneer er iets gekocht wordt. Wij komen dan graag een keer bij U langs, om U terplekke te adviseren.

Maatwerk

Kunt U ondanks ons grote aanbod het juiste meubel niet vinden? Kom dan eens langs bij de afdeling maatwerk. Hier kan bijna alles naar uw wens worden gemaakt in vele houtsoorten en kleuren.

Neem wat maten of een schetsje mee en we gaan samen uw speciale meubel maken.

Montage

De Spinde is al 25 jaar bekend als een meubelzaak met een heel breed assortiment. In Heerhugowaard vindt u onze toonzaal waar u een grote keus uit trendy meubels heeft die heel mooi opgesteld staan in gezellige woonkamers.

Onze toonzaal in Heerhugowaard is ruim 3000 m2 en hier kunt u dus genieten van een groot assortiment. Bij ons kunt U gratis parkeren en de koffie staat klaar, dus kom gerust een keer langs.

Garantie & Service

De spinde is een door de Centrale Branchevereniging Wonen erkende woonwinkel. Dit biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

Wij hanteren algemene voorwaarden die U als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samerwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor U van belang zijn bij Uw aankoop.

Contact

De Spinde Meubelen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00