Service

Services

Interieuradvies

Onze stylistes helpen u graag met een compleet inrichtingsadvies, zodat u zeker weet dat de uitgezochte meubels ook goed tot z’n recht komen in U eigen huis. Doordat wij al 25 jaar in het vak zitten, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed interieuradvies voor u is. 

Alles moet dusdanig op elkaar zijn afgestemd zodat u een plek heeft waar U zich thuis voelt. Neemt u een plattegrond en eventueel foto’s mee en maak een afspraak met onze styliste. 

Maatwerk

De Spinde is sterk in maatwerk. Door de jarenlange ervaring kunnen wij U heel goed adviseren in de vele mogelijkheden. Tafels kunnen in vele modellen en houtsoorten en natuurlijk in de juiste maat die bij U past gemaakt worden. 

Voor de kasten op maat hebben wij diverse voorbeelden in de toonzaal met daarbij een voorbeeldpaneel met de mogelijkheden van lijsten, panelen, plinten zodat stap voor stap de perfecte kast samengesteld kan worden. Vanzelfsprekend kan dat in iedere gewenste kleur uitgevoerd worden.

Montage

De Spinde is al 25 jaar bekend als een meubelzaak met een heel breed assortiment. In Heerhugowaard vindt u onze toonzaal waar u een grote keus uit trendy meubels heeft die heel mooi opgesteld staan in gezellige woonkamers.

Onze toonzaal in Heerhugowaard is ruim 3000 m2 en hier kunt u dus genieten van een groot assortiment. Bij ons kunt U gratis parkeren en de koffie staat klaar, dus kom gerust een keer langs.

Garantie & Service

De spinde is een door de Centrale Branchevereniging Wonen erkende woonwinkel. Dit biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. 

Wij hanteren algemene voorwaarden die U as consument extra goed beschermen. Ze zijn in samerwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor U van belang zijn bij Uw aankoop.